am avut scos la licitatie apartamentul dar acesta nu sa vandut. Am primit de la executor o anstiintare conform art.371/5 lit.b. Ce urmeaza incontinuare?
Buna ziua; In anul 2005 am iesit la pensie anticipat. La emiterea deciziei de pensionare nu a fost inclusa in baza de calcul prima de vacanta pentru perioada 2004-2005 si sporul de fidelitate pe anul 2005.Am depus la Casa de Pensi a MAI documentatia din care rezulta aceste date.In urma depuneri actelor doveditoare cu privire la cele relatate,a fost marita pensia incepind din luna 02/2015 cu 30 lei. Aceasta marire de pensie nu trebuie sa mi se dea retroactiv din 2005? Ce ma idrumati sa fac?
Buna ziua;Am luat un credit si am pus gaj apartamentul, deoarece nu am mai putut plati ratele apartamentul a fost scos la licitatie. Care este modul de licitare si de cate ori se liciteaza?
Nu am inteles de cand se considera prescriptia. Daca creditul a fost luat in anul 2007 si din luna ianuoarie 2009 nu am mai achitat nicio rata de cind intra prescriptia