avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Activitate miti59

Activitate miti59

Răspuns la discuția executare silita
de cand incepe prescriptia?
am avut scos la licitatie apartamentul dar acesta nu sa vandut. Am primit de la executor o anstiintare conform art.371/5 lit.b. Ce urmeaza incontinuare?
Răspuns la discuția prescrierea faptei
alin.1 si 2 cp, cu aplicarea art.5 alin. 1 cp
daca in luna decembrie 2007 au fost comise doua fapte de inselaciune, aceste fapte sunt prescrise?
buna ziua! Se poate contesta o licitatie castigata la un apartament?
Discuție Pensia
Buna ziua; In anul 2005 am iesit la pensie anticipat. La emiterea deciziei de pensionare nu a fost inclusa in baza de calcul prima de vacanta pentru perioada 2004-2005 si sporul de fidelitate pe anul 2005.Am depus la Casa de Pensi a MAI documentatia din care rezulta aceste date.In urma depuneri actelor doveditoare cu privire la cele relatate,a fost marita pensia incepind din luna 02/2015 cu 30 lei. Aceasta marire de pensie nu trebuie sa mi se dea retroactiv din 2005? Ce ma idrumati sa fac?
Daca nu se prezinta nimeni la licitatie, ce se intimla cu apartamentul ipotecat?
Buna ziua;Am luat un credit si am pus gaj apartamentul, deoarece nu am mai putut plati ratele apartamentul a fost scos la licitatie. Care este modul de licitare si de cate ori se liciteaza?
Răspuns la discuția Prescriptia datoriilor
Nu am inteles de cand se considera prescriptia. Daca creditul a fost luat in anul 2007 si din luna ianuoarie 2009 nu am mai achitat nicio rata de cind intra prescriptia
Buna ziua; Va rog daca puteti sa-mi spuneti si mie de cand se considera prescriptia datoriilor la un credit luat de la o banca