avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Activitate DanValentinMarcu

Activitate DanValentinMarcu

Tatal meu are acest diagnostic de dementa degenerativa mixta si este foarte greu de ingrijit. Are domiciliul pe buletin in Bucuresti si gradul de handicap si de insotitor il voi scoate in Ploiesti. Are flotant in Ploiesti. Intrebarea mea este daca se pot cumula pensia de handicap si pensia de insotitor cu pensia de batranete? Daca da, cum reusesc sa il internez la un azil privat si sa pot plati din veniturile sale ? Mentionez ca veniturile totale aproximate de mine depasesc 2000 lei. Este nevoie de un proces de interdictie ? Cu stima.
Buna ziua,
As dori sa aflu care este tipul de societate optim pe care as putea sa o deschid astazi, in asa fel sa nu platesc la stat prea multe taxe. Bineinteles stiu de acel plafon de 65000 euro, dar nu inteleg cum este cu dividendele si unde se aplica.
Cu stima
[ link extern ]
Pe baza link-ului de mai sus as dori o parere. Mentionez ca Anaf Ploiesti in urma intrebarilor mele repetate, nu au confirmat plata CAS la venitul din chirii inca din anul 2014 ianuarie, functionarele spunindu-mi ca nu va exista o plata retroactiva. Adica am cerut o calculatie si am fost refuzat pt. ca nu aveau o baza legala.Mentionez ca inchiriez de ani buni cu contract legal la Anaf Ploiesti.