Stie cineva se da ceva ii lumineaza mintea la oameni astia sa lase primari afara astia care au furat un sac de cartofi ca nu au avut ce pune pe masa si asttia care fura tara stau in case vile piscine masini scumpe si amarati stau cate 3 4 ani pentru un sac de cartofi si astia fura tara stau la domiciliu sau deloc
E dureros sa sti sa vezi ce ti se intampla sa vrei copilu direct mare si u sa nu faci nimic te duci prin instante sa iti ceri copilu cand u nu vi sa bati la usa sa il vezi sau sa suni...si pana acuma u ti ai intemeiat o familie ai putut sta linistita si acuma cand sti ca e mare vrei sa il dezlipesti de noi e urat o femeie ce calca pe cadavre pentru bani isi sifoneaza copii
sunt ff derutata eu nu vreau sa imi strice copilu de cap eu am stat langa tata lui e inchis iasa peste cateva luni si avocatu nostru nu inteleg de ce ne mai cere onorariu o data ce e acelasi proces doar ca s a facut apel la sentinta data in ianuarie e ciudat pentru mine:| ea in apel nu are ce dovezi sa aduca noi da nu i a dat pensia de intretinere nu il cauta alocatia data de stat o i a mama ei care sta la 2 pasi de noi si nu isi viziteaza nepotu ...nush sunt ff derutata si speriata sa nu ne de a peste cap acuma apelu asta
Pai sti care e problema toate doveziile si anchetele sunt in favoarea noastra pe tot parcursu procesului de la fond i s a respins tot ei pentru ca ea sta in Germania cu familia ei ea nu are nici un contact cu copilu asta nu i da alocatia nu ajuta cu nimic decat ca ne plimba pe noi prin tribunale :|si ea sta bine mersi si vrea copil fara sa i pese ca ii face rau ca nici nu o stie copilu face 6 ani ea cand a plecat avea 2 ani
Poi problema e ca am vorbit si raspuns te astept cu onorariu ca la procesu de fond si cu copiile dupa sentinta ce mi a vent in ianuarie plus astea de acuma comunicarea cu apelu...apelu o sa vedem daca a fost inregistrat la timp..se poate schimba ceva la apel?
Buna seara niste intrebari care sincer nu imi gasesc raspunsurile
1 in luna ianuarie am primit sentinta ca , copilu sotului meu ramane la el custodia ramane la ambii parinti doar ca mama e nevoita sa platesca pensie de intretinere de 2 milioane ea fiind plecata din tara are resedinta acolo s a casatorit are copil nu o codamn viata merge inainte dar ea a plecat de langa copilu asta ce l a facut cu sotu copilu avea 2 ani cand ea a plecat in fine problema e ca in luna ianuarie s a dat sentinta asta ca ramane copilu la noi si ea trebuie sa plateasca pensie sentinta asta a fost cu 30 de zile cu drept de apel sunt in in mai si mi a ajuns o comunicare acasa ca ea a inregistrat apelu in data de 24 aprilie e corect apelu ?se poate intampla la curtea de apel sentinta data la fond?ea nu a platit nici pensia de intretinere si avocatu nostru ne cere inca o data onorariu ca sa se prezinte la apel e corect? ajutati ma va rog