avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Custodie minor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Custodie minor

Buna seara niste intrebari care sincer nu imi gasesc raspunsurile
1 in luna ianuarie am primit sentinta ca , copilu sotului meu ramane la el custodia ramane la ambii parinti doar ca mama e nevoita sa platesca pensie de intretinere de 2 milioane ea fiind plecata din tara are resedinta acolo s a casatorit are copil nu o codamn viata merge inainte dar ea a plecat de langa copilu asta ce l a facut cu sotu copilu avea 2 ani cand ea a plecat in fine problema e ca in luna ianuarie s a dat sentinta asta ca ramane copilu la noi si ea trebuie sa plateasca pensie sentinta asta a fost cu 30 de zile cu drept de apel sunt in in mai si mi a ajuns o comunicare acasa ca ea a inregistrat apelu in data de 24 aprilie e corect apelu ?se poate intampla la curtea de apel sentinta data la fond?ea nu a platit nici pensia de intretinere si avocatu nostru ne cere inca o data onorariu ca sa se prezinte la apel e corect? ajutati ma va rog
Apelul este alt proces deci este corect sa va pretinda alt onorariu, vorbiti cu avocatul si dupa ce vede actele va spune el daca e introdus in termen apelul sau nu.
Poi problema e ca am vorbit si raspuns te astept cu onorariu ca la procesu de fond si cu copiile dupa sentinta ce mi a vent in ianuarie plus astea de acuma comunicarea cu apelu...apelu o sa vedem daca a fost inregistrat la timp..se poate schimba ceva la apel?
In principiu n-ar trebui sa se schimbe decat in cazuri exceptionale dar in Romania sunt destul multe hotarari intoarse prin apel.
Pai sti care e problema toate doveziile si anchetele sunt in favoarea noastra pe tot parcursu procesului de la fond i s a respins tot ei pentru ca ea sta in Germania cu familia ei ea nu are nici un contact cu copilu asta nu i da alocatia nu ajuta cu nimic decat ca ne plimba pe noi prin tribunale :|si ea sta bine mersi si vrea copil fara sa i pese ca ii face rau ca nici nu o stie copilu face 6 ani ea cand a plecat avea 2 ani
Probabil ca si apelul va avea aceeasi hotarare, dar nu poate nimeni garanta asta.

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere Adi ARDELEAN Adi ARDELEAN Buna ziua, am divortat de curand(2019), instanta sa pronuntat definitiv si irevocabil pentru custodia copiluilui nostru minor de 14 ani, custodie comuna, dar ... (vezi toată discuția)
Apel impotriva sentintei civile FlorinGaina FlorinGaina Buna seara, As dori sa ma ajutati, va rog, cu intocmirea unei cereri de apel impotriva unei sentinte civile. Detaliez subiectul: Am fost casatorit pana in ... (vezi toată discuția)
Daca se poate ataca hotararea definitiva ALY_ALY30 ALY_ALY30 Buna seara Am avut apel,sa dat in pronuntare,cand sa dat in pronuntare avocata celuilalt nu a depus taxa care io luase celuilalt,sa amanat pronuntarea am ... (vezi toată discuția)