Buna seara niste intrebari care sincer nu imi gasesc raspunsurile
1 in luna ianuarie am primit sentinta ca , copilu sotului meu ramane la el custodia ramane la ambii parinti doar ca mama e nevoita sa platesca pensie de intretinere de 2 milioane ea fiind plecata din tara are resedinta acolo s a casatorit are copil nu o codamn viata merge inainte dar ea a plecat de langa copilu asta ce l a facut cu sotu copilu avea 2 ani cand ea a plecat in fine problema e ca in luna ianuarie s a dat sentinta asta ca ramane copilu la noi si ea trebuie sa plateasca pensie sentinta asta a fost cu 30 de zile cu drept de apel sunt in in mai si mi a ajuns o comunicare acasa ca ea a inregistrat apelu in data de 24 aprilie e corect apelu ?se poate intampla la curtea de apel sentinta data la fond?ea nu a platit nici pensia de intretinere si avocatu nostru ne cere inca o data onorariu ca sa se prezinte la apel e corect? ajutati ma va rog
Apelul este alt proces deci este corect sa va pretinda alt onorariu, vorbiti cu avocatul si dupa ce vede actele va spune el daca e introdus in termen apelul sau nu.
Poi problema e ca am vorbit si raspuns te astept cu onorariu ca la procesu de fond si cu copiile dupa sentinta ce mi a vent in ianuarie plus astea de acuma comunicarea cu apelu...apelu o sa vedem daca a fost inregistrat la timp..se poate schimba ceva la apel?
Pai sti care e problema toate doveziile si anchetele sunt in favoarea noastra pe tot parcursu procesului de la fond i s a respins tot ei pentru ca ea sta in Germania cu familia ei ea nu are nici un contact cu copilu asta nu i da alocatia nu ajuta cu nimic decat ca ne plimba pe noi prin tribunale :|si ea sta bine mersi si vrea copil fara sa i pese ca ii face rau ca nici nu o stie copilu face 6 ani ea cand a plecat avea 2 ani