avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daca se poate ataca hotararea definitiva
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Daca se poate ataca hotararea definitiva

Buna seara
Am avut apel,sa dat in pronuntare,cand sa dat in pronuntare avocata celuilalt nu a depus taxa care io luase celuilalt,sa amanat pronuntarea am pierdut,ca fiind nefondat apelu,si mia lus si taxa de avocat sa o platesc,.A putut sa mai depuna chitanta duoa ce sa dat in oronuntare?pot sa mai atac apelu daca e hotarare definitiva?nui corect,a preferat sa castige cineva care a fost sustinut de avocat decat e u care m am aparat singura
Buna ziua,
Daca sentinta a ramas definitiva atunci nu se mai poate ataca.
Nimeni nu v-a lipsit de dreptul de a va angaja un avocat.
Cel care pierde dosarul va plati cheltuielile de judecata (taxe de timbru, expertize si onorarii de avocat) asta-i legea.
Mai puteti utiliza doar caile de atac extrordinare:contestatie in anulare(art.503-508 NCPC) sau revizuire(art.509-513 NCPC) faptul ca v-ati aparat singura si partea adversa a avut avocat nu constituie un motiv, criteriu,ptr. a va da dvs.castig de cauza!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Forma de atac dupa apel Angelsy Angelsy Daca am pierdut la apel un proces pe litigii de munca, ce forma de atac mai am? Sentinta e definitiva. (vezi toată discuția)
Recurs la o decizie definitiva si irevocabila Alexxa2 Alexxa2 Buna ziua. In urma unui proces, care avea ca tema intrarea in poseseia unui teren ce era de la parinti, judecata facuta cu un consiliu al unei comune, finalul ... (vezi toată discuția)
Casare in tot dmanisor dmanisor Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care este urmatorul pas care pot sa-l fac( SC SRL) in urma hotararii data de Curtea de apel; Tip solutie: cu ... (vezi toată discuția)