avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 325 soluții astăzi
Forum Activitate p1967

Activitate p1967

Multumesc mult !
Buna ziua,
Doresc relatii cu privire la fisa postului si anume ,in sarcina cui intra obligativitatea de a intocmi si a revizui fisa postului la personalul medical.
Va multumesc !
Va multumesc mult!Cu mare respect!
p1967 a scris:

Buna ziua ,

Doresc sa va aduc la cunostinta ca am fost la mai multi notari si au propus ca sotia sa imi faca act de donatie pe jumatate din casa fiindca si investitia facuta impreuna este pe masura si apoi sa facem intre noi testament din care sa reiasa ca numai dupa decesul nostru copii nostri din mariaje diferite ,sa-si intre in drepturi .Va rog sa ne sprijiniti cu privire la aceasta propunere notariala .

Cu respect ,

Buna ziua ,

Doresc sa va aduc la cunostinta ca am fost la mai multi notari si au propus ca sotia sa imi faca act de donatie pe jumatate din casa fiindca si investitia facuta impreuna este pe masura si apoi sa facem intre noi testament din care sa reiasa ca numai dupa decesul nostru copii nostri din mariaje diferite ,sa-si intre in drepturi .Va rog sa ne sprijiniti cu privire la aceasta propunere notariala .

Cu respect ,
Buna dimineata !
Doresc sa confirm ceea ce ati scris dvs.ca s-a efectuat succesiunea si apoi partajul intre frati ,sotia mea dandu-i fratelui ei o suma de bani pentru a-i ceda partea .Mentionez ca acei bani reprezinta bun comun .
Va multumim pentru ajutorul pe care ni l-ati oferit,explicandu-ne in detaliu cum am putea rezolva problema noastra usor dificila.

O zi linistita !
Buna seara!
Sotiei mele iau decedat ambii parinti!Eu si cu sotia am locuit in aceeasi curte cu parintii .Sotia mea are un frate si am decis cu totii sa isi primeasca contravaloarea de la casa care au avut-o parintii lor pt.a ramane singuri in curte .Doresc sa mentionez ca suma respectiva s-a dat in fata notarului de catre sotia mea,dar eu nu am fost trecut in act ,banii provenind de la amandoi !Notarul a spus ca asa este legea ...Doresc sa mentionez ca sotia are act de donatie la casa in care locuim si am investit impreuna,pe jumatatea cealalta are tot ea act.Nu in ultimul rand doresc sa mentionez ca ea are un copil de la primul mariaj,iar eu tot un copil de la primul mariaj.Noi ne dorim sa mergem la un notar pentru a cere lamuriri cum este cel mai bine pentru noi cu privire la intocmirea unui act din care sa reiasa ca avem fiecare jumatate din casa si numai dupa decesul nostru,copii sa isi intre in drepturi conform legii .Intre copii nostrii nu exista comunicare si noi ne dorim o batranete linistita !Ne este efectiv teama de ce se poate intampla cand v-a ramane doar unul dintre noi.Nu stim ce act putem face si va rugam sa ne ajutati cu lamuriri!

Va multumim!
Răspuns la discuția Firma ingrijiri la domiciliu
Va multumesc foarte mult pentru ajutor!
Răspuns la discuția Firma ingrijiri la domiciliu
Doresc sa va multumesc pt.raspunsul oferit.Va rog sa ma informati cu privire la Casa de Asigurari din teritoriu ,cu privire la incheierea unui contract de prestari servicii .Este imperios necesar acest contract sau se poate si fara/
Va multumesc anticipat.
Buna seara,

Sotul meu intentioneaza sa infiinteze o firma de ingrijiri la domiciliu si efectiv nu stie cu ce sa inceapa .Cu cine a facut discutii parca mai mult il deruteaza .As dori lamuri daca se poate .Mentionez ca este as.medical cu experienta .

Multumesc anticipat,