avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma ingrijiri la domiciliu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma ingrijiri la domiciliu

Buna seara,

Sotul meu intentioneaza sa infiinteze o firma de ingrijiri la domiciliu si efectiv nu stie cu ce sa inceapa .Cu cine a facut discutii parca mai mult il deruteaza .As dori lamuri daca se poate .Mentionez ca este as.medical cu experienta .

Multumesc anticipat,

Cel mai recent răspuns: p1967 , utilizator 17:02, 7 August 2016
Trebuie mers la Registrul comertului si inregistrat o firma cu domeniul de activitate respectiv. La RC se completeaza declaratii pe propria raspundere in vederea inregistrarii firmei si se solicita documente necesare inregistrarii legate de calificarea profesionala a solicitantului.
Dupa obtinerea Certificatului de inregistrare firma se declara activitatea la ANAF in vederea luarii in evidenta pentru impozit si taxe. Dupa obtinrea certificatului de inregistrare fiscala se poate incepe activitatea.
Doresc sa va multumesc pt.raspunsul oferit.Va rog sa ma informati cu privire la Casa de Asigurari din teritoriu ,cu privire la incheierea unui contract de prestari servicii .Este imperios necesar acest contract sau se poate si fara/
Va multumesc anticipat.
Din pacate, nu stiu daca este obligatoriu incheierea unui contract cu CJAS.
Banuiesc ca in functie de persoana pe care o veti prelua in ingrijire, sa fie nevoie si de un aviz al CJAS (pentru bolnav)/ CJP (pentru handicapat)/ primarie - asistenta sociala (pentru batrani, etc.).
Va multumesc foarte mult pentru ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize pentru i.i. Violetastoica Violetastoica Bună ziua....am infiintat de curînd un II(intreprindere individuală) si pe lîngă certificatul de înregistrare ....autorizația de la DSP si certificatul ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea casatoriei din gibraltar in romania si schimbare nume. ancbor1183 ancbor1183 Buna ziua, Suntem un cuplu de romani casatoriti in Gibraltar in 2010. Ne intereseaza ce acte sunt necesare pentru inregistrarea casatoriei in Romania si ... (vezi toată discuția)
Cum scap de un srl ? razvan911 razvan911 Buna ziua, Am infiintat un SRL in 2004 la care sunt unic asociat si administrator. Firma a functionat pana la 1 ianuarie 2005 cand am hotarat sa nu mai ... (vezi toată discuția)