avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Activitate baltamircea

Activitate baltamircea

Bună ziua!As vrea sa demoleze gardul și să fac porți de intrare cu mașina în curte.Imi trebuie vreo autorizație? Mulțumesc!
Discuție Somaj tehnic
Acum o saptamana am semnat la licul de munca o foaie pt. intrarea in somaj tehnic.Azi am fost sunat si chemat inapoi la munca pe un program mai mare si pe un salariu cu 400 de lei mai mic.Se poate verifica undeva daca cererea care am semnat-o a fost cumva inregistrata?Exista posibilitatea ca eu sa fiu platit practic din somajul tehnic pe care oricum l-as fi incasat stand acasa?
Răspuns la discuția Executare imobil
Va multumesc.Debitul este si a fost de la inceput sub 10000 de lei.Problema a fost ca sotia nu a lucrat cu acte caci despre ea e problema.
Răspuns la discuția Executare imobil
Da dar e demult timp sub urmarire si nu stiu daca mai merge facuta contestatia.Eu am platit doua luni doua nu am mai platit si tot mereu se revine la chestia asta.
Buna ziua!Am o executare silita asupra imobilului pentru o suma de sub 10000 de lei.Daca m-am angajat intre timp cu contract de munca executarea asupra imobilului va mai continua sau se va institui o poprire pe salariu?Va multumesc!
Răspuns la discuția Executare imobiliara
Ok va mulțumesc. Dar ma pot obliga sa fac partajul? În condițiile în care ceilalți coproprietar i nu vor acest lucru
Am o datorie de 8000 RON. Suntem 3 coproprietar dar fără partaj. Pt. aceasta suma pot fi eu executat imobiliar?
Răspuns la discuția Recuperare bani de la kruk
Va mulțumesc.Problema asta i-am spus-o și eu dar mai nou nu îmi mai răspunde el la telefon tot timpul îmi răspunde o secretara.Pana la urmă știu că din vina lui banii au ajuns la Kruk,că nu a verificat în sistem daca mai am sau nu ceva de platit.Mai mult de cerea mea care au trimis-o mai departe secretara respectiva a spus că nu are ce face.
Buna seara am și eu o suma de bani de recuperat de la kruk.Am trimis o cerere către executorul judecătoresc și el la randul lui a trimis-o mai departe la kruk.Acum aștept de 3 săptămâni și nimeni de la ei nu îmi spune nimic decât că e cererea la departamentul plati.Stie cineva daca se mai recuperează banii și aproximativ în cat timp?Va mulțumesc.
Răspuns la discuția Stimulent de insertie
Mulțumesc mult.