avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperare bani de la kruk
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperare bani de la kruk

Buna seara am și eu o suma de bani de recuperat de la kruk.Am trimis o cerere către executorul judecătoresc și el la randul lui a trimis-o mai departe la kruk.Acum aștept de 3 săptămâni și nimeni de la ei nu îmi spune nimic decât că e cererea la departamentul plati.Stie cineva daca se mai recuperează banii și aproximativ în cat timp?Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:23, 3 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Discutati cu executorul judecatoresc,banii se recupereaza in mod cert prin poprire asupra conturilor debitorului.
Va mulțumesc.Problema asta i-am spus-o și eu dar mai nou nu îmi mai răspunde el la telefon tot timpul îmi răspunde o secretara.Pana la urmă știu că din vina lui banii au ajuns la Kruk,că nu a verificat în sistem daca mai am sau nu ceva de platit.Mai mult de cerea mea care au trimis-o mai departe secretara respectiva a spus că nu are ce face.
Trebuie să cereți în Instanță ÎNTOARCEREA EXECUTĂRII, apoi să vă angajați și dvs un executor(alt executor) judecătoresc, care să execute silit firma KRUK.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita hotarare conflict de munca integrity integrity 1. Cf NCPC poate instanta de executare sa incunviinteze o cerere de executare silita fara somatie, fara citarea partilor, a unei hotarari definitive si ... (vezi toată discuția)
Proces clauze abuzive câștigat, care este următorul pas seby14 seby14 Bună ziua Am avut un proces cu o banca pe clauze abuzive. După cca 3 ani, trecând pe rand pe la Tribunal, Judecătorie și în final la Curtea de apel, in ... (vezi toată discuția)
Executare silita costel_57 costel_57 Buna ziua, Poate un tert poprit (Trezoreria Municipiului Bucuresti, )sa trimita dosarul de executare la alta trezirerie ? si sa fie executata Trezoreria sect ... (vezi toată discuția)