avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Activitate Uioara2

Activitate Uioara2

Buna seara, va rog ajutor in următoare problema. Mama deține un apartament dobândit după ce a devenit văduva pe care dorește să mi-l vândă mie. Îmi poate vine acest apartament fara a fi necesar acordul fratelui meu? Poate fi atacat cest contract de către fratele meu?
Mulțumesc frumos!
Răspuns la discuția Predare permis auto
Buna ziua
Revin pe acelasi subiect cu o intrebare.
De ce plata amenzii nu suporta acelasi regim ca si suspendarea permisului in cazul pierderii procesului in instanta?
Mai concret amenda a fost platita integral si nu la jumatate dupa expirarea celor 30 de zile termen de depunere a plangerii si in cele 48 de ore de la intrarea in vigoare a hotararii definitive.
Multumesc de ajutor.
Răspuns la discuția Predare permis auto
Multumesc pentru raspuns.

Permisul poate fi predat in termen de 15 zile de la pronuntarea hotararii judecatoresti de respingere a plangerii sau de la data primirii hotararii judecatoresti.
Datele nu corespund.

Da, este peerfect adevarat la DGTIL Sector 4 a refuzat sa-mi incaseze amenda in termen de 48 de ore de la primirea deciziei judecatoresti, motivul fiind cel prezentat mai sus.
In privinta permisului poate lucrurile stau altfel!
Buna ziua
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema:Am contestat o amenda de circulatie si decizia de suspendare a permisului de conducere.
In instanta am pierdut, respingandu-se cererea de anulare a procesului verbal de contraventie.
Am mers la sectia financiara pentru a plati amenda de circulatie dar acestia au refuzat sa incaseze deoarece am termen 30 de zile pentru a depune contestatie in anulare a deciziei, lucru pe care nu intentionez sa-l fac.
Intrebarea mea este permisul de conducere poate fi depus la organele de politie sau si pentru acesta trebuie sa astept sa treaca cele 30 de zile termen de depunere a contestatiei?
Multumesc.
Discuție Modele registre
Buna ziua
Va rog sa ma ajutati cu un model de Registru transmitere fax
Multumesc
O zi buna
Buna ziua
Ma intereseaza in ce categorie de importanta pentru constructiile civile se afla reabilitarile termice.
Intreb acest lucru pentru o autorizare RTE
Multumesc
Buna ziua
O firma ce are ca domeniu de activitate lucrari de constructii este obligata sa intocmeasca registru de evidenta a contractelor?
Multumesc
Răspuns la discuția Sold pe casa
Multumesc!
Răspuns la discuția Sold pe casa
La contul 5311 din care vreau sa scad direct facturile de la furnizori.