avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Sold pe casa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Sold pe casa

Buna ziua
Am o incasare de 5.000 RON cu chitanta. Automat acestia intra in casa 5311
Pot sa scad direct din cont facturile emise sau trebuie sa intocmesc dispozitie de plata la care sa atasez factura emisa pentru consumabile?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ioan Blaga , Contabil 13:09, 5 August 2015
La ce cont va referiti cand ziceti "Pot sa scad direct din cont facturile emise"?
Vreti sa inregistrati plata in numerar a unor facturi de furnizor din cei 5.000 lei incasati?
Ultima modificare: Miercuri, 5 August 2015
Ioan Blaga, Contabil
La contul 5311 din care vreau sa scad direct facturile de la furnizori.
Este suficient sa aveti chitanta emisa de furnizor indosariata la registrul de casa din data operatiunii, nu mai trebuie niciun alt document justificativ.
Multumesc!
Cu placere!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cash direct din bancomat gdec gdec Salutare la toti! Poate s-a mai discutat, dar eu nu am gasit nimic acum, asa ca intreb si eu: patronul retrage numerar cu cardul firmei din bancomat de pe ... (vezi toată discuția)
Plata unei facturi de catre o persoana fizica in numele unei persoane juridice manfree manfree Situatie atipica...unui SRL i-a fost emisa o factura in valoare de 20 000 RON, suma ce trebuie platita urgent. Cum suma depaseste 5000 RON, nu se poate plati ... (vezi toată discuția)
Incasare facturi georgetag georgetag as dori sa stiu exact care este modul de incasare a unei facturi.....prin casierie o factura cu valoare de pana la 5000 ron se poate incasa prin casierie ... (vezi toată discuția)