3 frati mistenitori au o casa. Copilul unuia dintre frati vrea sa o cumpere cu credit prima casa. Parintele copilului renunta la partea sa ramanand ca, copilul sa-i despagubeasca pe ceilalti 2 mostenitori. Conditia fratilor despagubiti este ca parintele copilului(a-l 3-lea grate) sa primeasca drept de uzufruct viager asupra casei. In ce forma de poate face aceasta tranzactie?
Buna ziua,
sunt insarcinata cu data estimata a nasterii 11.11.2015.
Am inceput sa lucrez in 27.12.2014.
Voi beneficia de indemnizatie crestere copil? Se vor lua in calcul si zilele din decembrie ?
Multumesc frumos,
Raluca
Buna ziua,
Ma aflu in situatia in care nu am anuntat autoritatea competenta de concediul fara plata pentru cresterea copilului.
Copilul a implinit 2 ani in data de 27.12.2014, data la care am reluat activitatea.
In perioada 27.11.2013-27.12.2014 am fost in concediu fara plata pentru cresterea copilului. Sunt insarcinata cu data estimativa a nasterii 11.11.2015 si ma aflu in situatia in care datorita faptului ca nu am anuntat la timp nu voi fi eligibila pentru indemnizatie crestere copil. Luna noiembrie si dec 2014 nefiind luate in calcul ca si concediul fara plata pentru cresterea copilului.
Cui ar trebui sa ma adresez in vederea solutionarii acestei probleme?
Va multumesc,