avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters359348

Activitate ContSters359348

multumesc
Daca piritii trimit la judectorie prin posta cu confirmare de primire un document semnat in original prin care recunosc o creanta , se considera a fi depus personal ? Adica mai este nevoie sa se prezinte in fata judecatorului ?
SUPERB am scapat de inca un an de judecata !!

:thumbup:
Piritul dupa ce a depus inscrisul prin care recunoaste creanta , se mai poate razgindi ??
DA VA MULTUMESC FRUMOS :justcuz:
L-am chemat in judecata pt. despagubire lipsa de folosinta , si am cerut o suma . Acesta nu vrea sa contionuam si s-a gindit sa recunoaasca aceasta suma in scris si sa nu mai mergem mai departe cu judecata . Este suficient ?
Am convenit ca piritul sa recunoasca faptul ca imi datoreaza o anumita suma ca si despagubire pentru lipsa de folosinta .Am convenit asa pentru a nu mai face expertize , interogatorii etc . Acesta vrea sa scrie aceasta declaratie si sa o depuna la registratura . Aceasta va fi valabila in fata instantei , astfel sa nu mai continuam procesul iar instanta sa consemneze suma si sa il oblige la pltata ?
Răspuns la discuția Adjudecare licitatie
Am inteles . Ok .
Am de recuperat o creanta in valoare de 12000 de lei in urma unei iesiri din indiviziune . Ma rog de piriti de aproape doi ani , acestia nu vor in ruptul capului macar inrate sa imi dea banii . In aceste conditii doresc sa ma indrept impotriva imobilului . In urma expertizei nu cred ca va avea o valoare mai mare de 30.000 de lei . La licitatie sigur nu se va prezenta nimeni . Nu ma intrebati de ce sunt asa de sigura . Sunt foarte sigura ....pozitie etc . Inacest caz , la final , se poate adjudeca la valoarea care mi-o datoreaza acesi piriti ?
Răspuns la discuția SA CER CORECTAREA ERORII ??
ok=D>