avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Inscrisuri expediate cu confirmare de primire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Inscrisuri expediate cu confirmare de primire

Daca piritii trimit la judectorie prin posta cu confirmare de primire un document semnat in original prin care recunosc o creanta , se considera a fi depus personal ? Adica mai este nevoie sa se prezinte in fata judecatorului ?
Cel mai recent răspuns: ContSters359348 , utilizator 20:10, 29 Iulie 2015
Ar terbui ca instanta sa ia in seama inscrisul respectiv, fara a mai fi necesara prezenta personala a paratilor.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog lamuriti-ma ContSters367917 ContSters367917 Am un proces deschis pentru dreptul de folosinta in care am trei piriti . Un pirit a fost de acord cu suma ceruta , ceilati dou nu s-au pronuntat , nu se ... (vezi toată discuția)
A fost oportuna depunerea documentelor in aceasta situatie? ContSters366002 ContSters366002 Am chemat in judecata o ruda pentru despagubire drept de folosinta . Aceasta ruda a depus la dosar un document scris si semnat prin care recunoaste suma ceruta ... (vezi toată discuția)
Ma pot razgandi in privinta renuntarii la judecata? ContSters347294 ContSters347294 In urma unei discutii cu aparatorul piritilor am stabilit sa cer renuntarea la judecata deoarece am cazut la intelegere . Am trimis pe fax cererea de renuntare ... (vezi toată discuția)