Am un proces deschis pentru dreptul de folosinta in care am trei piriti . Un pirit a fost de acord cu suma ceruta , ceilati dou nu s-au pronuntat , nu se prezinta la proces . Nu au venit la nicio infatisare si au spus ca nici nu vin . Ce fac in aceasta situatie . Cel care a fost de acord cu suma ceruta ce mine , a depus o precizare semnata in acest sens . Ce fac mai departe cu ceilati doi ?
dosarul va continua indiferent daca ceilalti doi se prezinta sau nu. Realizarea dreptului lor nu depinde de prezenta lor. Instanta are obligatia sa-i citeze dar nu va opri judecata doar pentru ca paratii nu se prezinta si /sau nu-si fac aparari.
Faptul ca ceilalti parati nu s-au prezentat nu impiedica judecarea cauzei, faptul ca nu s-au prezentat si nici nu au depus intampinare,adica ,nu s-au aparat in nici un fel,poate sa duca instanta la concluzia ca,ceilalti parati au achiesat-au fost de acord cu - cu pretentiile dvs.
nu au depus intimpinare . unul a recunoscut in scris datoria , ceilalti dou nu . asta este problema : ce fac cu cei doi care nu au recunoscut datoria ? procesul continua pentru ei ?
Reprezentare avocat
folosinta
Am chemat in judecata trei persoane in acelasi dosar civil . Am aflat ca la prima infatisare se va prezenta unul dintre ei si va cere aminare pentru lipsa de ... (vezi toată discuția)