avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... VA ROG LAMURITI-MA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

VA ROG LAMURITI-MA

Am un proces deschis pentru dreptul de folosinta in care am trei piriti . Un pirit a fost de acord cu suma ceruta , ceilati dou nu s-au pronuntat , nu se prezinta la proces . Nu au venit la nicio infatisare si au spus ca nici nu vin . Ce fac in aceasta situatie . Cel care a fost de acord cu suma ceruta ce mine , a depus o precizare semnata in acest sens . Ce fac mai departe cu ceilati doi ?
Cel mai recent răspuns: ContSters367917 , utilizator 22:25, 1 Septembrie 2015
Buna ziua,

dosarul va continua indiferent daca ceilalti doi se prezinta sau nu. Realizarea dreptului lor nu depinde de prezenta lor. Instanta are obligatia sa-i citeze dar nu va opri judecata doar pentru ca paratii nu se prezinta si /sau nu-si fac aparari.
Faptul ca ceilalti parati nu s-au prezentat nu impiedica judecarea cauzei, faptul ca nu s-au prezentat si nici nu au depus intampinare,adica ,nu s-au aparat in nici un fel,poate sa duca instanta la concluzia ca,ceilalti parati au achiesat-au fost de acord cu - cu pretentiile dvs.
nu au depus intimpinare . unul a recunoscut in scris datoria , ceilalti dou nu . asta este problema : ce fac cu cei doi care nu au recunoscut datoria ? procesul continua pentru ei ?
dar acesta care a recunoscut in scris mai poate sa retraga ce a recunoscut ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen in vederea depunerii intampinarii ilenuta1963 ilenuta1963 Am primit termen pentru prima infatisare , dar nu am primit intimpinarea depusa de catre piriti pentru a face raspuns la ea . Aceasta poate fi depusa de catre ... (vezi toată discuția)
Reprezentare avocat folosinta folosinta Am chemat in judecata trei persoane in acelasi dosar civil . Am aflat ca la prima infatisare se va prezenta unul dintre ei si va cere aminare pentru lipsa de ... (vezi toată discuția)
Curs judecata ContSters368229 ContSters368229 Am chemat in judecatat un coproprietar pemtru despagubire lipsa folosinta si am cerut o suma de bani . Suma ceruta de mine a fost recunoscuta in scris si ... (vezi toată discuția)