avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... CURS JUDECATA
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

CURS JUDECATA

Am chemat in judecatat un coproprietar pemtru despagubire lipsa folosinta si am cerut o suma de bani . Suma ceruta de mine a fost recunoscuta in scris si inscrisul depus la instanta . Nu am avut nici o infatisare deoarece a asa au decurs lucrurite acestea acum pe timpul vacantei judecatoresti . Adica judecatorul a gasit atit chemarea cit si inscrisul piritului prin care a recunoscut suma , cind a venit din concediu . Acum ne mai cheama sau cu aceste documente ia o decizie ? Piritul a scris sa se judece in lipsa lui .
Cel mai recent răspuns: ContSters368229 , utilizator 15:34, 5 Septembrie 2015
Buna ziua!
Urmeaza sa fiti citat pentru termenul de judecata. Nu este obligatoriu sa va prezentati decat in situatia in care sunteti chemat la interogatoriu. Altminteri, procesul se poate judecata si in lipsa.
Succes!
da este bine multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitatea unei declaratii scrise a paratului depusa la registratura ContSters359348 ContSters359348 Am convenit ca piritul sa recunoasca faptul ca imi datoreaza o anumita suma ca si despagubire pentru lipsa de folosinta .Am convenit asa pentru a nu mai face ... (vezi toată discuția)
A fost oportuna depunerea documentelor in aceasta situatie? ContSters366002 ContSters366002 Am chemat in judecata o ruda pentru despagubire drept de folosinta . Aceasta ruda a depus la dosar un document scris si semnat prin care recunoaste suma ceruta ... (vezi toată discuția)
Piritul nu se prezinta in instanta si nu este reprezentat probleme1 probleme1 Domnilor ! Sunt coproprietar ( prin cumparare ) a unei uorafete de teren si o parte dintr-un imobil , in cote de 2/3 . Cealalta cota , apartie unei failii ... (vezi toată discuția)