avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PIRITUL NU SE PREZINTA IN INSTANTA SI NU ESTE ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PIRITUL NU SE PREZINTA IN INSTANTA SI NU ESTE REPREZENTAT

Domnilor !
Sunt coproprietar ( prin cumparare ) a unei uorafete de teren si o parte dintr-un imobil , in cote de 2/3 . Cealalta cota , apartie unei failii motenitoare . Eu am cumparat in anul 2002 celelalte cote , cote ideale . Pe parrcursul timpului am avut nesansa ca cei care au mostenit , sa nu ne lase sa folosim cotele respective , nu au inteles ca toti avem aceleasi drepturi . Am incrcat sa le vindem cele doua cote ale noastrea , nu au frut sa cumpere spunind ca oricum nu avem nici un drept . Am inceput actiunea de partaj judiciar . Aici piritii au recunoscut la interogatoriu faptul ca nu am fost lasati sa folosim , etc . Am adus si martori in acest sens . Ulterior , am depus o chemare in judecata pentru lipsa dreptului de folosinta , dosar ce s-a conexat cu partajul . Aici am citat : mama , fiul si pe sotia acestuia , deci pe ce ce s-au impotrivit . Numai ca sotia la un moment dat a plecat de acasa . Am citat-o la adresa cunoscuta si la adresa de la mama acesteia . A spus ca nu se prezinta . Ceilaloti doi sunt asistai de avocat . Daca fatuca asta nu se prezinta si nu este asistata , ce ne ramine de facut ? Noi nu avem avocat . X-(
Cel mai recent răspuns: probleme1 , utilizator 14:52, 10 Decembrie 2014
solicitati sa fie citata la usa instantei si pe portal
in acelasi timp solicitati desemnarea unui curator special care sa-i apere interesele
ok multam . am intrebat ca si curiozitate . vine bine , nu vine treaba ei . eu i-am chemat in judecata , am indicat adresele cunoscute .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune au_di au_di buna ziua, as dori un sfat: am primit citatie de la un notariat sa ma prezint la dezbatere succesiune dupa decesul mamei mele.;intrebare: ce trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)
Sotul munca strainatate- sotia baga divort si vrea sa ia totul acasa danb danb Stimate doamnelor si domnilor, Cazul meu este urmatorul: - lucrez ocazional in Germania de aproximativ 8 ani avand un venit mediu in jur de 1000 de Euro ... (vezi toată discuția)
Drepturi ale intervenientului in nume propriu rechi1958 rechi1958 Ca si sotie a reclamantului care a chemat in instanta in vederea iesirii din indiviziune , eu ca si intervenoent in nume propriu am voie sa cer instantei o ... (vezi toată discuția)