avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SA CER CORECTAREA ERORII ??
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SA CER CORECTAREA ERORII ??

In hotarirea data se mentioneaza o suprafata a terenului de 6318 mp , iar in expertiza 6338 . Sa cer rectificarea in hotarire ? Inca nu am legalizat-o .
Cel mai recent răspuns: ContSters359348 , utilizator 17:10, 15 Iulie 2015
Pentru a preintampina situatii neplacute,se impune sa adresati oficial instantei cerere de indreptare a erori materiale strecurate in cuprinsul hotararii
ok=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere rectificare nume hj lucianionescu lucianionescu Buna ziua, as dori foarte mult sa cer parerea unui avocat in legatura cu problema mea, insa mi-au luat o caruta de bani pana acum de fiecare data. Din ... (vezi toată discuția)
Ce este de facut ? Viorel Stancut Viorel Stancut Am obtinut prin hotarare irevocabila un teren intravilan. Expertul judiciar a inscris eronat in raportul de expertiza dimensiunile terenului. Prin urmare, ... (vezi toată discuția)
Definitivare sentinta si indreptare erori materiale Bundy Bundy Buna ziua, Am o sentinta civila care trebuie definitivata si are legatura cu restituirea unei cautiuni platita la cec bank. Intrucat s-a strecurat o ... (vezi toată discuția)