avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Adjudecare licitatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Adjudecare licitatie

Am de recuperat o creanta in valoare de 12000 de lei in urma unei iesiri din indiviziune . Ma rog de piriti de aproape doi ani , acestia nu vor in ruptul capului macar inrate sa imi dea banii . In aceste conditii doresc sa ma indrept impotriva imobilului . In urma expertizei nu cred ca va avea o valoare mai mare de 30.000 de lei . La licitatie sigur nu se va prezenta nimeni . Nu ma intrebati de ce sunt asa de sigura . Sunt foarte sigura ....pozitie etc . Inacest caz , la final , se poate adjudeca la valoarea care mi-o datoreaza acesi piriti ?
Cel mai recent răspuns: ContSters359348 , utilizator 21:41, 18 Iulie 2015
Adjudecarea in contul creantei
[ link extern ] /
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Iulie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
Am inteles . Ok .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adjudecare licitatie publica ContSters333333 ContSters333333 Fac o intrebare aici pe contul amicilor mei : Daca am de incasat o sulta penru o parte din casa dupa apratja judiciar , piritii nu platesc si fac executare ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta- executare silita imobiliara/nelamurire ContSters382135 ContSters382135 Am de recuperat o creanta . Am deschis dosar de executare , dar : imobilul ce vafi executat silit , se afla pe un teren aflat in indiviziune . Intrebarea este ... (vezi toată discuția)
Modalitate de executare silita ContSters382135 ContSters382135 Piritii au de platit catre mine 42.000 de lei drept de folosinta . Hotarire certficata . Intrebarea este : pot cere ca si despagubire numai imobilul acestora ... (vezi toată discuția)