avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperare creanta- executare silita ...
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperare creanta- executare silita imobiliara/nelamurire

Am de recuperat o creanta . Am deschis dosar de executare , dar :
imobilul ce vafi executat silit , se afla pe un teren aflat in indiviziune . Intrebarea este : odata cu casa respectiva , va trece in proprietatea mea si terenul respectiv ? adica terenul de sub casa impreuna cu curtea ce a fost atribuita in urmaprocesului de iesire din indiviziune ? Piritii ce vor fi evacuati vor ava dreptul sa foloseasca acel teren ??
Cel mai recent răspuns: ContSters382135 , utilizator 10:27, 21 Iulie 2016
Casa nu trece in proprietatea dvs. Doar daca nu se poate vinde la licitatie, puteti sa o luati. Proprietarii au dreptul sa foloseasca terenul. Vor fi evacuati numai din casa.

O puteți adjudeca în contul creanței și veți plati diferenta dacă e cazul.
Cui a revenit terenul în urma partajului?
Pt terenul de sub casa veți avea un drept de superficie.
Terenul desub casa este in indiviziune , deoarece legat de casa asta este si casa mea , adica este o casa formata din doua corpuri . un corp al meu , un corp al lor pe care il execut . Este vorba de curtea casei si de terenul de sub casa . Acestea vin in proprietatea mea dupa executare ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adjudecare licitatie publica ContSters333333 ContSters333333 Fac o intrebare aici pe contul amicilor mei : Daca am de incasat o sulta penru o parte din casa dupa apratja judiciar , piritii nu platesc si fac executare ... (vezi toată discuția)
Adjudecare licitatie ContSters359348 ContSters359348 Am de recuperat o creanta in valoare de 12000 de lei in urma unei iesiri din indiviziune . Ma rog de piriti de aproape doi ani , acestia nu vor in ruptul ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil mtudoran mtudoran Fratele meu a primit instiintare de executare silita a imobilului din care detine cota parte de 3/8 , terenul pe care se afla constructia nefiind prorietate ( ... (vezi toată discuția)