avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Activitate alinabarbos

Activitate alinabarbos

Răspuns la discuția Garantie Chirie
Am avut incheiat un contract, pe perioada anului universitar 2014-2015. Copie la contract nu ne-au dat si nici nu am cerut (ca fraierele). Totusi, consideram ca plata in avans pe luna octombrie, constituie deja o garantie. Pentru ce mai au nevoie de inca o garantie egala cu o chirie? Ar insemna sa platim 1200 de lei/persoana. Cand am intrebat pentru ce e garantie, ne-au raspuns zambind ca asa se procedeaza peste tot.
Discuție Garantie Chirie
Buna seara,

Suntem 2 studente care locuim intr-un camin de stat, dat in administrare de un an de zile. Stam de 3 ani in acest camin si ne-am putut mentine locul pe perioada verii, fara a plati chiria pe timpul vacantei. Noii administratori ne cer pentru a ne putea pastra locul, plata chiriei in avans pe luna octombrie, plus o garantie egala cu o chirie. Mentionam ca platim 600 de lei/persoana (1200 lei/camera) si nu avem conditii corespunzatoare acestei sume. Este legal sa ne ceara si plata chiriei in avans si o garantie aferenta ? Cum putem solutiona aceasta problema ? Ne este incalcat vreun drept ? Va multumim ! :justcuz:
Multumesc frumos
Imi poate spune cineva daca gasesc un text de lege din care sa rezulte obligatia de predare a bunurilor contrafacute ?
Buna ziua,

Am de realizat o lucrare pentru facultate si as vrea sa imi spuna cineva, daca exista vreo diferenta intre bunurile contrafacute si cele piratate