avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bunuri piratate / bunuri contrafacute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bunuri piratate / bunuri contrafacute

Buna ziua,

Am de realizat o lucrare pentru facultate si as vrea sa imi spuna cineva, daca exista vreo diferenta intre bunurile contrafacute si cele piratate
Cel mai recent răspuns: alinabarbos , utilizator 10:59, 10 Mai 2015
Vorbind in cadrul logicii formale, pentru a face distinctia intre 2 notiuni, mai intai trebuie sa furnizati definitiile respective.
Pentru ca o definiție să fie funcțională, ea trebuie să îndeplinească următoarele condiții:
Să fie caracteristică;
Să nu fie circulară (un cuvânt nu se definește prin el însuși);
Să fie clară și precisă;
Să fie logic afirmativă;
Să nu conțină contradicții.
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este valabil contractul de vanzare cumparare tiparit pe verso factura? ddianna ddianna Buna ziua, In cazul unei firme de distributie produse alimentare, pe spatele fiecarei facturi, este tiparit un contract de vanzare cumparare.Pe factura se ... (vezi toată discuția)
Ce nu inteleg eu Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Trebuie sa incep cu o afirmatie dureroasa dar adevarata: [b]am un intelect deficitar[/b]. Nu, nu sunt autist, nu sufar nici de sindromul Down si nici nu sunt ... (vezi toată discuția)
Proprietate peraspera peraspera As dori sa aflu cat mai multe exemple concrete despre ce anume putem considera ca PROPRIETATE. (vezi toată discuția)