avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Activitate nataliadinu

Activitate nataliadinu

Răspuns la discuția CONTESTATIE GRADATIE DE MERIT
haifa a scris:

Multumesc pentru consiliere.
E in regula formularea de mai jos?

Subsemnatul...................................., posesor al CI seria............nr............... avand functia de .................... la Scoala ......................................, in baza prinicipiul de drept ?Ubi lex non distinguit, nec nos distinguere debemus? (unde legea nu distinge, nici noi nu trebuie sa distingem), vă rog să-mi aprobaţi cererea de contestaţie în raport cu reevaluarea dosarelor depuse la concursul de acordare a gradaţiei de merit în învăţământul preuniversitar 2013, la categoria ........................





Cum ati formulat contestatia? Ce ati rezolvat, au fost reevaluate toate dosarele sau doar al dvs?
Multumesc.

Va multumesc
Buna ziua,

Detin un teren de 1000 mp intravilan, categoria de folosinta agricol. Intabulat, carte funciara etc. Pana anul trecut plateam un impozit de 17 lei/an, anul acesta mi-a fost marit la 355 lei/an. Mergand la primarie sa cer explicatii mi s-a comunicat ca in conformitate cu Legea nr. 227/2015, 400 mp li s-au schimbat destinatia din agricol in curti constructii iar restul terenului pana la 1000 mp, respectiv 600 mp au ramas in categoria de folosinta agricol.
Dat fiind faptul ca eu nu am nici o constructie pe teren (doar copaci) si nici nu detin casa in vecinatatea terenului, unde ma pot adresa pentru a contesta acest fapt?
Am cautat in Legea nr. 227/2015 si un hcl privind noua modalitate de impozitare si nu am gasit nicaieri prevazuta modificarea aceasta, 400 mp se schimba in curti constructii.?

Va multumesc.

Răspuns la discuția Expropiere
Va multumesc.
Discuție Expropiere
Buna seara,

Conform noului PUG ce va intra in vigoare in 2016 este implementat un pasaj care trece exact prin locul unde detin proprietatea. Din cauza acestui pasaj a fost si este restrictionata intreaga zona de la constructie, nu se dau certificate de urbanism. Problema este veche de aprox. 60 de ani. Doresc sa mentionez ca nu exista inca proiect, si dupa cum am spus mai sus se "construieste" de 60 de ani.
Exista vre-o reglementare in care sa ma oblige pe viitor (in cazul in care totusi se va construi) sa vand? Suntem 7 vecini care nu dorim sa ne mutam. Am facut si contestatie la noul PUG ca nu suntem de acord cu pasajul respectiv.
Va multumesc.