Acord asociatie
Buna seara,
Un spatiu de la parterul blocului are nevoie de acordul asociatiei pentru a trage internet .
Intrrbarea este cum trebuie formulat si daca acest acord trebuie votat si in sedinta de Comitet.
Multumesc
Cred ca am fost explicita de la bun inceput cand am spus ca in exterior este stricaciunea( asta era intrebarea la care aveam nevoie de raspuns).
In ceea ce priveste badaranul, raman constanta in afirmatie deoarece este perfect reala si ma indoiesc ca intr-un bloc fie mare,fie mic nu exista macar un badaran( trist este cand se aduna mai multi).
Multumesc pentru raspunsuri
Pai tocmai asta este problema,ca proprietarul respectiv este de o indolenta si nesimtire crasa si in plus de asta nici nu sta in perioada verii acolo(vine numai iarna si probabil din cand in cand la plata intretinerii si oricum nu ai cu cine sa vorbesti ca este badaran).
Eu am intrebat pentru ca trebuie rezolvata problema si nu stiu cum.
multumesc
Pai tocmai asta este,notarul nu ii va semna actul de vanzare fara aceasta adeverinta de la asociatie( adica nu are voie).
Nu va ramane decat sa reprogramati vanzarea,rezolvati cu adeverinta si apoi in functie de cat de repede o obtineti puteti semna.
Intrarea se face din apartament.In schita cadastrala apare ca si bun personal,dar vroiam sa stiu deoarece parerile sunt impartite.Balconul are o placa de beton si o parte cu geamuri,ma interesa daca placa de beton din exterior este parte comuna,deoarece trebuie reparata la anumite apartamente( risca sa cada in capul oamenilor care trec pe trotuar si nu este tocmai ceea ce se doreste) si care zice ca e personal,care ca e bun comun.
Ma interesa sa aflu deoarece daca este bun propriu asociatia ar trebui cumva sa faca somatii,sau nu stiu ce fel de instiintari catre proprietarii ma gandesc si nu stiu care este procedura in astfel de cazuri.
multumesc