avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acord asociatie Buna seara, Un spatiu de la parterul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acord asociatie Buna seara, Un spatiu de la parterul blocului ...

Acord asociatie
Buna seara,
Un spatiu de la parterul blocului are nevoie de acordul asociatiei pentru a trage internet .
Intrrbarea este cum trebuie formulat si daca acest acord trebuie votat si in sedinta de Comitet.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:21, 22 Septembrie 2022
Spațiile nu au nevoie de internet și nu pot contracta astfel de servicii. Doar oamenii. Și asociația nu are nici un amestec în astfel de contracte.
Nu are legatura sau implicare asociatia de proprietari cu facilitatile care intentioneaza sa le asigure proprietarul/administratorul in spatiul cu alta destinatie din condominiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Utilizarea uscatoriei aurenne aurenne Buna seara, Poate cineva sa ma lamureasca in privirea utilizarii localului \"uscator\" de la parterul unui bloc de locuinte. Vecina de la parter a incuiat ... (vezi toată discuția)
Spatii comune bloc(uscatorii+spatii comune pe etaj) marinsas marinsas Buna ziua, am urmatoarea problema. vecinul de la parter nu vrea sa elibereze uscatoria de la parterul blocul pe motiv vrea sa i se repartizeze spatiu la una ... (vezi toată discuția)
Buna seara, va rog sa- mi spuneti in ce conditii se face schimbarea ... Tanpartenie@yahoo.com Tanpartenie@yahoo.com Buna seara, Va rog sa- mi spuneti in ce conditii se face schimbarea destinatiei uscatoriei de la parterul unui bloc. Un proprietar care are o firma vrea sa ... (vezi toată discuția)