avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1926 soluții astăzi
Forum Activitate Alexandra3010

Activitate Alexandra3010

Imi puteți spune unde este menționat acest lucru? Pentru ca i s-a comunicat de la departamentul hr ca nu are acest drept câta vreme beneficiază de reducerea programului de lucru in baza certificatul medical și nu i se accepta cererea de concediu. Mulțumesc mult pentru răspuns.
In graba cred ca m-am exprimat puțin pe dos. In prezent beneficiază de cm pentru reducerea programului de lucru. In perioada in care are program redus medical, poate beneficia de concediu de odihna? Îmi cer scuze dacă m-am exprimat aiurea.
Buna ziua, la revenirea in activitate după perioada maxima de cm pentru cancer, in prezent cu cm cod 10 - pentru reducerea programului de lucru, poate beneficia de concediu de odihna ne-efectuat in anii anteriori dacă beneficiază de aceasta reducere de program? Mulțumesc
Buna ziua,

Sotul meu a beneficiat pana in prezent de concediul pentru crestere copil. Acum pustiul are 1an si 8 luni si as dori sa intru eu in concediul de crestere copil pentru ca sotul sa aiba suficient timp sa isi gaseasca un nou loc de munca. Intrebarea mea este daca in acest caz recalcularea se face tot pe baza celor 12 luni anterioare nasterii copilului si ce presupune dosarul - trebuie refacut de la 0 cu toate declaratiile sau se completeaza doar cu cererea mea si adeverinta de la locul meu de munca.
Răspuns la discuția indemnizatie crestere copil
Multumesc mult!
Buna ziua,

Urmeaza sa nasc in doua luni, dar sotul va beneficia de concediul pentru crestere copil. Am cautat pe forum si am gasit mai multe raspunsuri legate de dilema pe care o avem si noi in momentul de fata, dar nu pot spune ca am fost lamurita.
Sotul este si doctorand, bursa pe care o primeste este pentru studiu (nu preda). De la serviciu i se va suspenda contractul individual de munca, dar trebuie sa renunte si la bursa pentru doctorat? L-am rugat sa intrebe si la Politehnica unde urmeaza programul de doctorat, dar nu i s-a putut da un raspuns pe loc, urmeaza sa fie informat cat mai curand posibil.
Daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns in privinta asta as aprecia enorm!