avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua,

Sotul meu a beneficiat pana in prezent de concediul pentru crestere copil. Acum pustiul are 1an si 8 luni si as dori sa intru eu in concediul de crestere copil pentru ca sotul sa aiba suficient timp sa isi gaseasca un nou loc de munca. Intrebarea mea este daca in acest caz recalcularea se face tot pe baza celor 12 luni anterioare nasterii copilului si ce presupune dosarul - trebuie refacut de la 0 cu toate declaratiile sau se completeaza doar cu cererea mea si adeverinta de la locul meu de munca.

Alte discuții în legătură

Model adeverinta crestere copil 2 ani ELENA2009 ELENA2009 va rog sa-mi trimiteti ultimul model de adeverinta (anexa 2) pentru intrarea in crestere copil pana la 2 ani. se pare ca modelul pe care il foloseam nu mai ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal angelicabaciu angelicabaciu buna ziua....am o intrebare si va rog sa ma ajutati...sunt la actualul loc de munca de 3 luni jumate si din cauza salariului as dori sa imi gasesc altundeva ... (vezi toată discuția)
Intrarea tatalui in concediu crestere copil elna80 elna80 buna. am un baietel de 1 an si doua luni si luna aceasta am hotarat sa ma intorc la munca din CIC si am dorit sa intre sotul meu in paternitate. el lucreaza de ... (vezi toată discuția)