Buna ziua, la revenirea in activitate după perioada maxima de cm pentru cancer, in prezent cu cm cod 10 - pentru reducerea programului de lucru, poate beneficia de concediu de odihna ne-efectuat in anii anteriori dacă beneficiază de aceasta reducere de program? Mulțumesc
In graba cred ca m-am exprimat puțin pe dos. In prezent beneficiază de cm pentru reducerea programului de lucru. In perioada in care are program redus medical, poate beneficia de concediu de odihna? Îmi cer scuze dacă m-am exprimat aiurea.
Imi puteți spune unde este menționat acest lucru? Pentru ca i s-a comunicat de la departamentul hr ca nu are acest drept câta vreme beneficiază de reducerea programului de lucru in baza certificatul medical și nu i se accepta cererea de concediu. Mulțumesc mult pentru răspuns.
Codul Muncii
Art. 144
(1) Dreptul la concediu de odihna anual platit este garantat tuturor salariatilor. (2) Dreptul la concediu de odihna anual nu poate forma obiectul vreunei cesiuni, renuntari sau limitari.
Concediul de odihna
gluten
Modificarea care o aduce Legea nr. 12/2015....
in cazul in care o persoana la data aparitiei legii nu si-au efectuat concediul de odihna de pe anul 2014, ... (vezi toată discuția)