avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu cod 10 și concediul de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu cod 10 și concediul de odihna

Buna ziua, la revenirea in activitate după perioada maxima de cm pentru cancer, in prezent cu cm cod 10 - pentru reducerea programului de lucru, poate beneficia de concediu de odihna ne-efectuat in anii anteriori dacă beneficiază de aceasta reducere de program? Mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 12 Martie 2019
Alexandra3010, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:21, 12 Martie 2019
Da, poate beneficia de CO neefectuat.
In graba cred ca m-am exprimat puțin pe dos. In prezent beneficiază de cm pentru reducerea programului de lucru. In perioada in care are program redus medical, poate beneficia de concediu de odihna? Îmi cer scuze dacă m-am exprimat aiurea.
Reiterez raspunsul : poate beneficia de concediu de odihna.
Imi puteți spune unde este menționat acest lucru? Pentru ca i s-a comunicat de la departamentul hr ca nu are acest drept câta vreme beneficiază de reducerea programului de lucru in baza certificatul medical și nu i se accepta cererea de concediu. Mulțumesc mult pentru răspuns.
Codul Muncii
Art. 144
(1) Dreptul la concediu de odihna anual platit este garantat tuturor salariatilor.
(2) Dreptul la concediu de odihna anual nu poate forma obiectul vreunei cesiuni, renuntari sau limitari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedii odihna - prescriere isobelbella isobelbella se prescrie termenul concediilor de odihna? daca eu nu l-am efectuat sa zicem in 2009, acesta s-a prescris? Mentionez ca lucrez la acelasi angajator (vezi toată discuția)
Recuperare ore concediu de odihna mona2912 mona2912 Este legal ca angajatorul sa solicite recuperarea orelor neefectuate la locul de munca datorita concediului de odihna? (vezi toată discuția)
Concediul de odihna gluten gluten Modificarea care o aduce Legea nr. 12/2015.... in cazul in care o persoana la data aparitiei legii nu si-au efectuat concediul de odihna de pe anul 2014, ... (vezi toată discuția)