Eu nu consider ca a scurta timpul de lucru, cum am sustinut si eu ca rezolvare a acestei probleme la un alt topic, ar fi o solutie. Cei ce lucreaza in asociatii traiesc in aceeasi societate cu cei pentru care lucreaza, platesc facturi la aceeasi furnizori si la aceiasi prestatori de servicii publice, cumpara din aceleasi magazine unde marfurile s-au scumpit de fiecare data cand s-a marit salariul sau pensia, sau a scazut TVA-ul, sau a mai scazut o data TVA-ul. Si acesti oameni trebuie sa simta ca sunt bagati in seama. Si ei sunt parte a procesului de inflatie.
Sunt multe de spus, dar ma opresc aici ca sa nu tulbur consecventa topicului.
Salut,
Doamna Elga sant partial de acord cu dvs,
dar dvs credeti ca e corect ca un administrator sau femeie de servici care da cu matura o data la 2 sau 3 zile da si cu mopul si lucreaza circa 10 ore pe saptamana sa ia salariu cu norma normala nu mai zic ca administratorul lucreaza 2 ore pe saptamana (vine marti la 18:00 si pleaca la 20:00)
si o data pe luna citeste contoarele.
Credeti ca e corect ?si mie miar conveni sa imi iau un job in care lucrez 8 ore pe luna si sa iau net aproximativ(nu stiu cat este netul la 1450)1050