avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Activitate bobolotionel

Activitate bobolotionel

Lucrez cu norma întreaga pentru o companie și pentru o alta firma la jumătate de norma. As vrea sa știu dacă bonusurile celui de al doilea servici se impozitează la fel ținând cont ca îmi plătesc datoriile către stat din primul servici.
Discuție Succesiune
Dacă am semnat toți frații pentru a ceda unuia dar încă nu a ieșit succesiunea se poate întoarce cineva?
Discuție consilier local
buna ziua.am si eu o nelamurire.fac parte dintrun partid.un consilier din consiliul local si-a dat demisia.la cat timp se valideaza urmatorul de pe lista?tinand cont ca primarul nu face parte din acelasi partis si c-am intarzie acest lucru.cat timp legal poate face asta?
daca am fost angajat in din 15 07 2015 si sotia naste in iunie 2016 am dreptul la stimulentul de insertie?
daca am fost angajat in din 15 07 2015 si sotia naste in iunie 2016 am dreptul la concediu de crestere al copilului?
daca sunt angajat din data 15 07 2015 iar sotia naste in iunie..adica cu o luna inainte sa fac un an..pot beneficia de concediu prenatal?
Răspuns la discuția demisie fara preaviz
am uitat sa spun ca am lucrat cu juam de norma
buna ziua.am lucrat la un bar ca si lucrator comercial mi-am depus cererea de demisie si patronul nu prea vrea sa mi-o accepte,spunandu-mi ca trebuiesc platite contributiile pana la data de 30.este adevarat?imi cere sa-mi retina din salariu retinerile.cum se procedeaza in astfel de cazuri?