avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozitarea celui de al doilea salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitarea celui de al doilea salariu

Lucrez cu norma întreaga pentru o companie și pentru o alta firma la jumătate de norma. As vrea sa știu dacă bonusurile celui de al doilea servici se impozitează la fel ținând cont ca îmi plătesc datoriile către stat din primul servici.
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 14:19, 29 Octombrie 2019
Toate veniturile de natura salariala au aceleasi cote de contributii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare oug 58/2010, va rog parere ContSters126200 ContSters126200 Buna dimineata! Sunt angajata cu contract de munca pe durata nedeterminata cu norma intreaga la o institutie, unde am carte de munca si mi se retin si vireaza ... (vezi toată discuția)
Stabilire pensie alimentara LaurentiuF LaurentiuF Buna ziua! Am rugamintea sa ma ajutati in clarificarea unui aspect privind calculul pensiei alimentare, pentru speta de mai jos: In urma divortului din ... (vezi toată discuția)
Sunt angajat cu carte de munca si vreau sa imi deschid intreprindere individuala - contributii? Shaloo Shaloo Buna ziua. Sunt angajat cu carte de munca la o firma si vreau sa imi deschid un II cod CAEN 9002 - activitati suport interpretare artistica (SONORIZARI). ... (vezi toată discuția)