avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Activitate scorpionul10

Activitate scorpionul10

Daca ti se opreste permisul fiind suspectat de parasirea locului accidentului, politistul iti poate elibera o dovada care iti da drept de a conduce sau este obligatoriu sa ti se interzica acest drept pe perioada nedeterminata pana la solutionarea cauzei?
Voi merge in Bulgaria in vacanta si pentru ca eu am permisul suspendat va conduce un prieten. Imi trebuie un act prin care sa il imputernicesc sa conduca masina mea atat timp cat eu sunt in masina cu el?
Daca esti inculpat poti consulta personal dosarul sau doar ca avocat ai acest drept? Se poate face asta si dupa clasarea dosarului?
Deci voi fi sau nu sanctionat pentru fuga de la locul accidentului? Nici macar nu am observat atingerea..
Daca am fost scos de sub urmarie penala pentru vatamare din culpa(victima a avut 3 zile ingrijiri), se justifica inca mentinerea incadrarii de fuga de la locul accidentului? Credeam ca daca nu exista vatamare, nu exista parasire a locului accidentului..
Depasind un microbuz am atins usor cu oglinda cotul unei fete ce se deplasa in aceeasi directie insa eu nu am sesizat, am vazut ca fata era in picioare si am continuat drumul.Fata a ajuns acasa si a sunat prin 112 iar eu m-am trezit cu politia la poarta in 25 de minute cu ciobul de oglinda al masinii mele.Fata nu are nicio zi de spitalizare, nu are pretentii materiale si soferul microbuzului a declarat ca nu a vazut nimic nici el. Acum sunt cercetat penal doar pentru fuga de la locul accidentului, nu si pentru vatamare, desi nu a fost intentie, nici ascundere, nici macar fata nu a ramas pe loc.Nu am avut antecedente, alcool zero. Ce sanse am sa dovedesc ca sunt nevinovat
, ce risc, ce ar trebui sa fac?