avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... imputernicire auto la granita
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

imputernicire auto la granita

Voi merge in Bulgaria in vacanta si pentru ca eu am permisul suspendat va conduce un prieten. Imi trebuie un act prin care sa il imputernicesc sa conduca masina mea atat timp cat eu sunt in masina cu el?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 18:10, 19 Iunie 2015
Nu este nevoie. Doar sunteti in masina!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte pentru parasirea tarii cu masina unui prieten criss_ty criss_ty Buna ziua, doresc sa merg in bulgaria pentru o saptamana dar o sa plec din tara cu masina unui prieten. am nevoie de ceva imputernicire sau un altfel de ... (vezi toată discuția)
Concediu bulgaria cu autoturismul mamei - ce acte imi sunt necesare? smile_and_nothing_more smile_and_nothing_more Buna ziua, ma pregatesc sa plec saptamana viitoare in Bulgaria pentru un week-end impreuna cu familia. Deplasarea se face cu masina, eu voi conduce, mama mea ... (vezi toată discuția)
Inteligentii s-au gandit sa interzica circulatia masinilor din bulgaria! LUCk33ro LUCk33ro Cata minte le trebuie organelor sa cloceasca asemenea lege? \"Ca sa-si inscrie masina in tara vecina, soferul roman trebuie sa aranjeze cu un bulgar care ... (vezi toată discuția)