Amprenta include in grafica si un numar intre text si sigla. Daca se uzeaza si se face o noua amprenta, pastreaza acelasi numar sau apare cu un numar mai mare? Pot exista doua stampile cu aceiasi grafica (poate usor diferita) si sa aiba si acelasi numar?
Buna ziua! Am o intrebare legata de stampila aplicata de grefierul de la judecatorie. Pot exista doua amprente diferite de stampila care sa aiba acelasi numar? Multumesc!
Buna ziua,
La creditul prima casa am intarziere mai mare de 90 zile. Am citit ca exista posibilitatea ca o singura data sa fiu repus in drepturi si obligatii. M-ar interesa daca cineva cunoaste detalii despre procedura, conditii, exceptii.
Multumesc!
Pot beneficia de reducere pentru cea de-a doua abatere in conditiile urmatoare?
Prima abatere Feb. 2016
A doua abatere Aprilie 2016
Suspendare pt. prima abatere 01 Mai- 30 Mai 2017 cu aprobarea reducerii la 30 zile
Suspendare pt. a doua abatere Dec.2017 -prezent.
Am pierdut ambele procese.
1. Am avut reducere pentru prima abatere dar a fost aprobata ulterior datei savarsirii cele-i de a doua abatere. Care este considerata data beneficierii de reducere, data intocmirii PV sau data aprobarii? Conditia ar fi: "Nu a mai beneficiat de o astfel de măsura în ultimii 3 ani de la data săvârşirii faptei pentru care se solicită reducerea perioadei de suspendare".
2. Pt. prima abatere, suspendarea s-a aplicat ulterior datei constatarii celei de-a doua abatere. Care este data suspendarii pt prima abatere, data din PV, data hotararii irevocabile sau data la care au curs cele 30 zile pt prima suspendare?
Conditia este: "În ultimii 2 ani de la data constatării contravenţiei pentru care se aplică sancţiunea contravenţionala complementară nu a mai avut suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule."
3. Data restituirii se refera la finalul intervalului de 30 zile sau la data cand am recuperat permisul dupa ce am depus contestatia
Conditia de majorare este: "În cazul în care conducatorul de autovehicul sau tramvai săvârseste, întrun interval de 6 luni de la data restituirii permisului de conducere, din nou o fapta care atrage suspendarea, perioada de suspendare se majoreaza cu înca 30 de zile."
Am inteles ca TVA-ul si impozitul se recupereaza. Cu penalitatile ce se intampla. trebuiesc platite chiar daca factura a ramas neincasata?
Multumesc de ajutor!
Buna ziua,
In 2009 am deschis procedura de insolventa impotriva unui client.
In 2015 s-a decis inchiderea procedurii falimentului. In acest timp am platit TVA, impozit si penalitati pentru suma facturata. Ce si cum pot recupera sumele impuse de ANAF?
Multumesc anticipat!