avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... TVA, Impozit si Penalitati la procedura insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

TVA, Impozit si Penalitati la procedura insolventa

Buna ziua,
In 2009 am deschis procedura de insolventa impotriva unui client.
In 2015 s-a decis inchiderea procedurii falimentului. In acest timp am platit TVA, impozit si penalitati pentru suma facturata. Ce si cum pot recupera sumele impuse de ANAF?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Bias_Electric , utilizator 18:53, 6 Iulie 2015
In ce fel s-a decis "Inchiderea procedurii procedurii falimentului" (cu radiere) ?
Tribunalul a decis inchiderea procedurii falimentului si radierea debitorului.
Am inteles ca TVA-ul si impozitul se recupereaza. Cu penalitatile ce se intampla. trebuiesc platite chiar daca factura a ramas neincasata?
Multumesc de ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere tva firma in faliment bissy_ralu bissy_ralu Buna ziua. In 2008 si 2009 o societate a emis facturi catre o alta societate, facturi care nu au fost achitate pana in prezent. In noiembrie 2009 societatea ... (vezi toată discuția)
Recuperare tva si impozit pe profit de la firme falimentare mihai.xyz mihai.xyz Ma ajutati, va rog, cu un raspuns: recuperarea TVA si impozit pe profit in cazul facturilor emise catre firme falimentare se poate face numai pentru facturile ... (vezi toată discuția)
Ajustare tva liliana state liliana state Buna ziua tuturor, Ma poate ajuta cineva?????????Am un client neincasat din luna mai 2007.Atunci am emis factura,m-am inregistrat cu venit si tva de ... (vezi toată discuția)