avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Am o intrebare legata de stampila aplicata ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Am o intrebare legata de stampila aplicata de grefierul ...

Buna ziua! Am o intrebare legata de stampila aplicata de grefierul de la judecatorie. Pot exista doua amprente diferite de stampila care sa aiba acelasi numar? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Bias_Electric , utilizator 11:55, 18 Octombrie 2021
Ce intelegeti prin amprenta diferita?
Daca stampilele apartin aceleiasi autoritati dar difera prin anumite elemente-elementele sunt diferite pentru a face distinctie intre persoanele care au preluat documentul
Amprenta include in grafica si un numar intre text si sigla. Daca se uzeaza si se face o noua amprenta, pastreaza acelasi numar sau apare cu un numar mai mare? Pot exista doua stampile cu aceiasi grafica (poate usor diferita) si sa aiba si acelasi numar?
Ultima modificare: Vineri, 15 Octombrie 2021
Bias_Electric, utilizator
Daca aici nu se cunoaste, unde pot gasi raspuns?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

ªtampila traducãtor - text în funcþie de limbi autorizate RebekkaZ RebekkaZ Buna ziua! Am obtinut autorizatia de traducator pentru limba engleza in 2011. Dupa anumite \\"indicatii\\", mi-am deschis PFA, mi-am facut stampile, etc ... (vezi toată discuția)
Autorizatie traducator C_B C_B Buna ziua, V-as ramane recunoscatoare daca m-ati putea ajuta cu o serie de clarificari privind autorizatia de traducator pe care am obtinut-o in urma cu o ... (vezi toată discuția)
Infractiunea in forma continuata,sau concurs de infractiuni? alex3x alex3x in 1998,la data de 1.07.1998,a intrat in vigoare un ordin al minstrului transporului,cred ca e 527/1997,insa nu mai tin minte clar.ordin prin care ulterior ... (vezi toată discuția)