avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Activitate Cristina Crisan

Activitate Cristina Crisan

Răspuns la discuția Taxe catre stat
La momentul de fata brut 220 lei
Discuție Taxe catre stat
Buna ziua,
Un administrator de bloc angajat cu contract de munca 2 ore/zi,ce taxe are de platit la stat ?
Cu contract individual de munca.
Buna ziua,
Intrebarea mea este:ce contributii trebuie sa plateasca un administrator de bloc ?
Buna ziua.
Daca in registrul de casa,se inregistreaza toate incasarile si respectiv platile,soldul final in fiecare luna pe hartie,trebuie sa fie acelasi cu banii ches din casa.Nu ?
Răspuns la discuția ALEGEREA PRESEDINTELUI
Buna,
Presedintele nu era ales,era singurul candidat pt. aceasta functie....binenteles nefiind prezenti jumatate plus1,adunarea a fost reprogramata peste 10 zile.
Poate ma ajutati sa-mi spuneti unde scrie concret in lege,ca noul candidat la functia de presedinte,are nevoie de majoritate de voturi?poate fii ales la a doua adunare daca sunt prezenti mai putini proprietari ?Dar daca din cei prezenti,voturile PRO, nu sunt peste cele CONTRA,sau ABTINERI ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Doresc sa intreb,daca un proprietar si-a depus candidatura pt. functia de presedinte,s-a organizat adunare gen.pt. validarea lui.In adunare au fost prezenti din 40 proprietari,doar 17.Era necesara prezenta 100% a proprietarilor pt. a vota presedintele?
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca e corect la o suma restanta de 12,00,la o perioada de 1295 zile,rezulta penalizari de 31,08 lei.Legea asociatie spune ca penalizarea nu trebuie sa fie mai mare decat suma datorata?Dar,in lege e specificat ca SUMA penalizarilor,sa nu fie mai mare decat cea datorata.Eu inteleg ca calculul final rezulta ca penalizarile sunt mai mici decat suma datorat,atunci este ok,sa ramana 31,08 lei,penalizari la ce 12,00 lei?
Buna ziua,
Care este forma legala de angajare a administratorului intr-o asociatie de proprietari?Pe contract de munca de minim 2 ore,sau conventie civila?
Care sunt sumele care le v-a plati asociatia la stat pt administrator,in acest caz?
Multumesc.
Buna ziua,
As dori sa intreb daca este posibil ca un membru din asociatie poate sa se retraga de buna voie din asociatie ?Daca se retrage,mai este obligat ca el sa aiba fond de rulment,fond de reparatii ?