avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Activitate Manyloo

Activitate Manyloo

Mulțumesc pentru răspuns. Da comunicarea a fost făcută către ambii soți în mie mi-au trimis-o la o adresa gresita și s a întors la dosar cu destinatar necunoscut la adresa. În comunicare era menționat cu domiciliu ales la aceea adresa însă eu nu am comunicat și nu mi am ales niciodată alt domiciliu.
Buna seara,

Se poate opri o executare silita in 15 zile, atat am termen sa platesc o suma imensa in cazul in care o contest deoarece nu am primit comunicarea hotararii de partaj deoarece a fost trimisa la o adresa gresita, iar fostul sot a primit o a definitivat-o vazand ca eu nu fac nici o actiune si apoi a deschis dosar de executare silita in care mi a pus poprire pe toate conturile , la servici pe salariu , pe casa si daca nu platesc in 15 zile ma anunta ca scoate casa la vanzare prin licitatie. Multumesc!
Buna ziua,

Poate fi executat silit un bun ipotecat?
Multumesc
:))) ... ciudat, adica pe strada aia nu e parcata nici o masina??? Nu am mai auzit asa ceva.
multumesc mult
Multumesc, pronuntarea divortului din vina lui s-a facut cu apel, urmeaza sa fie trimisa motivarea pronuntarii. In acest moment eu mai am cum sa cer instantei sa mentioneze solicitarea mea de schimbare a numelui in toate actele?
Am revenit la numele de fata dupa divort. Trebuie sa-mi schimb numele in toate actele existente. Cum rezolv situatia in care sunt actionara cu sotul in mai multe firme si el nu este de acord sa semneze actul constitutiv cu modificarea numelui.
Mentionez ca partajul este indesfasurare.Multumesc
Da , e pe societate , am inteles.
Multumesc
Am scris de la el ca mi-a facut-o cadou intr-o conversatie pe email si tot scris de la el , mi-a trimis prin posta cu confirmare de primire ca a dat decizie cum ca firma reduce cheltuielile si imi retrage masina.
Buna ziua,
Sunt actionar minoritar in firma cu sotul meu, care este si administrator. De mai bine de 1 an suntem intr-o stare conflictuala ( sunt multe de povestit) el cautand sa ma scoata din firma, scopul final fiind divortul si faptul ca el sa ramana actionar unic.Pe langa abuzurile psihice la care m-a supus in tot acest timp, acum 1 luna folosindu-se de cheile de rezerva mi-a luat si masina din parcarea unde avem birourile si a ascuns-o intr-un depozit al firmei.Am aflat ulterior de la un coleg.Crezand ca reusesc sa ma inteleg cu el la cererea lui i-am dat si cheile si talonul.Am sperat ca situatia este temporara si ca revine asupra hotararii lui si imi inapoiaza masina. La rugamintea mea de a o inapoia sigurul raspuns pe care-l tot primesc este ca nu mai sunt eligibila pentru masina.
Mentionez ca masina a cumparat-o din banii firmei si mi-a dat-o cu titlul de cadou :). Exista vreo posibilitate legala sa o pot recupera spre folosinta?Ea practic zace acum in acel depozit.