avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Modificare nume si acte firma dupa divort
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Modificare nume si acte firma dupa divort

Am revenit la numele de fata dupa divort. Trebuie sa-mi schimb numele in toate actele existente. Cum rezolv situatia in care sunt actionara cu sotul in mai multe firme si el nu este de acord sa semneze actul constitutiv cu modificarea numelui.
Mentionez ca partajul este indesfasurare.Multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 23:18, 23 Noiembrie 2015
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa solicitati instantei sa se mentioneze solicitarea dumneavoastra in sentinta.
Multumesc, pronuntarea divortului din vina lui s-a facut cu apel, urmeaza sa fie trimisa motivarea pronuntarii. In acest moment eu mai am cum sa cer instantei sa mentioneze solicitarea mea de schimbare a numelui in toate actele?
Buna ziua,
Ma referea la dosarul privind partajul.
multumesc mult
Ce procent aveti in firme ? Partile sociale fac obiectul partajului ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de comun acord primavera primavera joi a fost prima si ultima infatisare in cazul divortului de comun acord. am hotarit in fata judecatorului sa-mi reiau numele de fata. apoi am ... (vezi toată discuția)
cum se obtine o hotarare judecatoreasca de divort iuliana.popa iuliana.popa Buna seara, Am divortat (divort prin acord) pe 17.11.2010 si nu am primit inca HG definitiva si irevocabila. As dori sa imi schimb numele (am cerut ... (vezi toată discuția)
Schimb nume dupa divort si unul din soti decedat nadejdailea nadejdailea Buna ziua, casatorita in romania si dupa 16 ani ne-am divortat in Spania, el a decedat dupa 2 luni de la divort. Nu am specificat schimbarea numelui si pactul ... (vezi toată discuția)