avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara, Se poate opri o executare silita in 15 ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara, Se poate opri o executare silita in 15 zile, atat ...

Buna seara,

Se poate opri o executare silita in 15 zile, atat am termen sa platesc o suma imensa in cazul in care o contest deoarece nu am primit comunicarea hotararii de partaj deoarece a fost trimisa la o adresa gresita, iar fostul sot a primit o a definitivat-o vazand ca eu nu fac nici o actiune si apoi a deschis dosar de executare silita in care mi a pus poprire pe toate conturile , la servici pe salariu , pe casa si daca nu platesc in 15 zile ma anunta ca scoate casa la vanzare prin licitatie. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Manyloo , utilizator 08:13, 19 Aprilie 2022
In teorie se poate face contestatie la executare si solicita suspendarea.

In cazul dvs concret insa trebuie vazut daca exista motive pentru o astfel de contestatie si argumente in favoarea suspendarii.

Ca n ati primit sentinta trebuie vazut exact ce e in dosar. Daca nu existau dovezi ale comuncarii catre ambii soti sentinta nu putea fi legalizata (instanele verifica foarte bine aceste aspecte).

Luati legatura cu un avocat sa vedeti daca concret aveti sau nu sanse cu un astfel de demers.
Mulțumesc pentru răspuns. Da comunicarea a fost făcută către ambii soți în mie mi-au trimis-o la o adresa gresita și s a întors la dosar cu destinatar necunoscut la adresa. În comunicare era menționat cu domiciliu ales la aceea adresa însă eu nu am comunicat și nu mi am ales niciodată alt domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont eos ksi oanaelena08 oanaelena08 La inceputul anului acesta, 2017, m-am trezit ca primesc sms de la banca unde am avut cont de salariu deschis, cum ca mi s-a pus poprire de catre un birou de ... (vezi toată discuția)
Executare silita se poate face un recurs? TuEsti TuEsti Buna. Am si eu o problema si mare nevoie de un sfat. Am luat o amenda de la C.F.R in 17.02.2011. plecand din tara nu m-am interesat despre amenda si nu i-am ... (vezi toată discuția)
Contestatie la procesul verbal sau la titlul executoriu? Monica_M Monica_M Buna ziua! As dori sa cer un sfat legat de urmatoarea speta: Acum doi ani si ceva, intr-o noapte, sotul si cumnatul meu mergeau cu masina spre casa pe un ... (vezi toată discuția)