Buna seara
Am urmatoarea problema. Sunt asigurat casco de 8-9 ani. Platesc semestrial polita de asigurare. In luna octombrie am fost informata ca banii platiti de mine la ultima rata nu au intrat in contul firmei de asigurari, am aratat chitantele si mi s-a spus ca totul este in regula, masina este asigurata. Acum cateva zile am gasit masina lovita in parcare si am deschis un dosar de daune. Mergand la service am aflat, cu stupoare, ca inca figurez cu o rata neplatita. De 3 zile incerc sa rezolv problema cu firma de asigurari (agentul, managerul sucursalei si inca un manager de la firma din Bucuresti ), toti imi spun ca polita mea este in regula, dar in sistemul informatic este altceva, cei de la service nu pot face nimic.
Ce ma sfatuiti sa fac in acest caz?
Va multumesc anticipat.
Buna seara. Am fost parte vatamata intr-un proces care s-a terminat de curand. Acum am primit o citatie de la curtea de apel si apar in calitate de intimat parte vatamata. Oare ce iseamna asta? Sunt obligata sa ma prezint?
Vecinul are datorii foarte mari la intretinere, este in proces cu asociatia de proprietari si refuza, fara motiv, sa semneze. Mi-a spus ca va semna dupa ce scapa de datorii. Mentionez ca pana acum nu am avut niciun conflict personal cu dansul, dar mi-a spus clar ca nu vrea sa semneze. Am semnaturi de la mai mult de jumatate dintre ceilalti locatari dar fara semnatura lui nu ma pot debransa.
Intrebarea mea este: Ce pot face in aceasta situatie? Care sunt caile legale pentru a-l determina sa semneze? Exista posibilitatea sa ma debransez fara acordul lui?