avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... intimat parte vatamata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

intimat parte vatamata

Buna seara. Am fost parte vatamata intr-un proces care s-a terminat de curand. Acum am primit o citatie de la curtea de apel si apar in calitate de intimat parte vatamata. Oare ce iseamna asta? Sunt obligata sa ma prezint?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:19, 11 Februarie 2016
Explicatia este ca inculpatul nu a fost multumit cu hotararea primei instante si a facut apel.
Nu sunteti obligata sa va prezentati, apelul se va judeca si in lipsa dvs.
Nu aveți obligația de a va prezenta.
Doar dacă instanta de apel ar dori sa va audieze va trebui sa va prezentați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurent-inculpat Fddd1 Fddd1 Buna seara!!! Ma aflu in stadiu de recurs cu un proces de ifractiuni privind circulatia pe drumurile publice si vatamarea corporala din culpa art 184 cp.Am ... (vezi toată discuția)
În plină zi, copilul meu minor a fost deposedat (într-un mod ... Alla75 Alla75 În plină zi, copilul meu minor a fost deposedat (într-un mod violent) de telefonul mobil. Autorul a fost prins după câteva luni, a recunoscut fapta ... (vezi toată discuția)
Cerere de constituire parte civila si la curtea de apel? Alex8 Alex8 Buna seara ! Am fost parte civila intr-un proces (infractiuni de coruptie -latura civila) unde am cerut despagubiri materiale si morale, procesul s-a incheiat ... (vezi toată discuția)