avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... În plină zi, copilul meu minor a fost deposedat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

În plină zi, copilul meu minor a fost deposedat (într-un mod ...

În plină zi, copilul meu minor a fost deposedat (într-un mod violent) de telefonul mobil. Autorul a fost prins după câteva luni, a recunoscut fapta (tâlhărie în formă continuată) fiind și recidivist. A primit o condamnare și eu am crezut că s-a terminat toată povestea, dar ... am primit acum o citație de la Curtea de apel, având calitatea de intimat în dosarul cu obiectul: tâlhărie calificată. Nu știu ce înseamnă. Se reia procesul? Sunt obligată să mă prezint? Copilul meu (deși este mare) nu mai vrea să stea față în față cu agresorul . Și nici eu . Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 20:46, 20 Iunie 2022
Buna ziua, probabil s-a formulat o cale de atac impotriva hotararii primei instante de catre inculpat. Nu este obligatoriu sa va prezentati insa ar fi bine, macar pentru a afla despre ce este vorba.
Bună seara!
Sigur s-au exercitat o cale de atac împotriva primei hotărâri.
De principiu nu trebuie să mergeți decât dacă vă cheamă în mod imperios instanță de judecata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de aderare la apel sachil sachil Avem urmatoarea situatie: actiunea formulata de reclamant e respinsa, paratul formuleaza cerere reconventionala, admisa in parte. Reclamantul face ... (vezi toată discuția)
Intimat - parte vatamata daniel_e36 daniel_e36 Revin cu acest subiect. Acum 2 luni am primit 1 citatie ca intimat-parte vatamata si nu m-am dus iar azi am primit inca una pentru iulie. Ce imi recomandati? ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa pentru slutire si vatamare corporala paraschiv_rares2002 paraschiv_rares2002 Buna ziua ma numesc Rares si am suferit un prejudiciu estetic { taietura pe fata de la o bata} am certificat medico-legal de 28 de zile in care precizeaza ca ... (vezi toată discuția)