si daca sunt mai multe loturi de teren pana la terenul meu trebuie sa cer de la toti? cum se procedeaza? daca eu sunt al 5-lea cer de la primul, cer si de la al doilea si tot asa.... asta nu inseamna ca si ceilalti o sa trebuiasca sa faca asta? cum sa procedez? terenul este intravilan si agricol dar eu vreau sa il inchid cu gard si sa fac duc o cabanuta acolo... multumesc
Buna tuturor! Am si eu o intrebare: este posibil ca proprietarul unui teren vecin terenului meu(cel hasurat din poza atasata este terenul meu) sa imi blocheze accesul? pe schita se poate vedea ca drumul este neinventariat si din cate am inteles unii dintre proprietarii terenurilor vecine au intabulare si pe partea de drum.
buna seara! am cumparat astazi un teren, am facut contractul de vanzare cumparare la notariat, l-am citit, semnat, dar abia seara cand am ajuns acasa si l-am citit din nou cu mai mare atentie am observat ca adresa mea in calitate de cumparator este trecuta gresit. de ex: in loc de satul XYZ-deal, este trecut XYZ-vale. este ceva grav si daca da ce pot face? va multumesc