avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Activitate carsteaadriana

Activitate carsteaadriana

Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
Buna ziua,
As dori sa va intreb cand si unde se depun actele pentru indemnizatia de crestere copil?
Multumesc.
Discuție Prima casa
Buna ziua!
Eu sunt de profesie economist,lucrez din feb 2015,am un venit brut de 1550 Ron,si as dori sa fac un credit de 90.000 lei pentru prima casa in vederea achizitionarii unui apartament. Credeti ca mi se acorda?
Multumesc!
Răspuns la discuția Custodie minor
Am locuit impreuna pana am nascut,apoi ne-am despartit. El locuieste cu parintii lui,iar eu cu parintii mei si cu copilul. In trei luni de zile a venit doar de 2 ori la el. Si peste o luna eu trebuie sa reiau serviciul,iar el ma tot ameninta ca o sa castige custodia lui. Avand in vedere ca are doar 3 luni nu trebuie sa locuiasca la mama?
Mentionez ca el are o firma cu domeniu de activitate in agricultura.
Multumesc.
Discuție Custodie minor
Buna ziua,
As dori si eu o lamurire la urmatoarea situatie. Am avut o relatie de 5 ani in urma careia a rezultat un copil. Acesta are 3 luni. Eu si tatal copilului suntem despartiti,iar el ma tot ameninta ca vrea custodia lui. Mentionez ca nu suntem casatoriti,iar eu trebuie peste o luna sa ma intorc la serviciu.
Nu imi doresc sa imi ia el copilul. Credeti ca ar fi posibil sa obtina custodia?
Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
Si pot beneficia de indemnizatia CCC si in cazul in care nu imi pot sustine lucrarea de disertatie,dar avand toate examenele promovate?
Buna ziua!
As dori sa ma lamuriti cu urmatoarea situatie: din septembrie 2012 pana in ianuarie 2014 am lucrat cu norma intreaga la o firma,am intrat in somaj 6 luni incepand cu luna ianuarie. Apoi am reusit sa ma angajez ca economist in februarie 2015,cu norma intreaga.
Mentionez ca am urmat si cursurile unui master la zi,in luna iunie urmand sa il termin. Problema este ca sunt insarcinata in 7 luni,si trebuie sa nasc la inceputul lui august. Ma incadrez sa primesc indemnizatia de 600 de lei pe luna?
Multumesc.