avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prima casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prima casa

Buna ziua!
Eu sunt de profesie economist,lucrez din feb 2015,am un venit brut de 1550 Ron,si as dori sa fac un credit de 90.000 lei pentru prima casa in vederea achizitionarii unui apartament. Credeti ca mi se acorda?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:25, 18 Noiembrie 2015
Nu, aveți un salariu prea mic. Netul ar fi de 1100 de lei, nici nu va permiteți o rata de 400 și ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intelegere amiabila cu executor judecatoresc WeissCristina WeissCristina Buna ziua. As dori sa va intreb daca se poate face o intelegere amiabila cu executorul judecatoresc in conditiile in care am deja proprire pe salariu cu o ... (vezi toată discuția)
Contract de asigurare sociala - casa de pensii timis DianaRV DianaRV Buna ziua, as dori sa inchei in luna noiembrie a.c. un contract cu casa de pensii Timis pentru a asigura un venit de 5000 Ron / luna. Mentionez ca lucrez in ... (vezi toată discuția)
Plata impozit si taxe pfa Silvasanu Silvasanu Buna seara, Am o rugaminte la d-voastra: imi deschid in urmatoarele zile un PFA avand ca obiect de activitate producerea si comercializarea de obiecte ... (vezi toată discuția)