avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Intelegere amiabila cu executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

Intelegere amiabila cu executor judecatoresc

Buna ziua.

As dori sa va intreb daca se poate face o intelegere amiabila cu executorul judecatoresc in conditiile in care am deja proprire pe salariu cu o valoare de o treime in situtia in care am deja si rata la banca pentru prima casa. Ceea ce inseamna ca dintr`un salariu de aprox 1700 ron, rata la casa este ~1100 ron, iar proprirea reprezentand ~561 ron.. M`ar interesa daca intelegerea se poate face pe o suma mai mica decat o treime din venitul salarial (33% proprirea)
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 13:20, 23 Ianuarie 2018
Poate fi realizată o astfel de convenție cu acordul creditorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe cont anymicu anymicu Am un credit neachitat la o anumita banca pentru care am primit somatie de plata si proprire pe salariu si toate conturile bancare, conform titlului executoriu ... (vezi toată discuția)
Greșelile tineretii Sunshine93 Sunshine93 Buna ziua! Am un prieten care, acum vreo 10 ani, a optat pentru un credit (vreo 4-5 mii lei). În urma unor situații dificile, nu a mai plătit ratele iar ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu serby30 serby30 sunt creditor intr-un dosar de executare silita avand ca obiect recuperarea unei sume de bani. debitorul, salariat, sustine ca are rate la banca in ... (vezi toată discuția)