avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Activitate RoxanaMaria14

Activitate RoxanaMaria14

Buna ziua, am si eu o problema la care va rog din suflet sa ma ajutati. Am un angajat la firma care a plecat in data de 24.08.2015 fara sa anunte.Doamna care se ocupa cu personalul a plecat in scurt timp iar dosarul a ramas tot in acel stadiu pana astazi cand am obervat si doresc eu sa solutionez aceasta problema.D-lui I-a fost trimisa convocarea in care a fost chemat la sediul societatii, convocarea a venit inapoi deoarece d-nul s-a mutat din localitate si nu a mai putut fi contactat.Contractul este suspendat pe baza absentelor nemotivare pana la aceasta data, doresc sa ii fac o decizie si sa ii inchid contractul. Cu ce data as putea sa il inchid?
Buna ziua, am nevoie de ajutor urgent. Am o firma care are muncitori in italia, am o nelamurire privind moneda de plata a salariului minim. Multi dintre ei au conturi doar in euro. Mentionez ca in contract am stipulat ca drepturile salariale se vor face conform ligislatiei din Romania, iar moneda de plata va fi Ron. Este legal daca fac un act aditional in care sa stipulez ca plata salariul minim va fi in moneda Euro conform cursului valutar din data cand se va face plata? sau cum trebuie sa procedez in acest caz? Multumesc.
Iar data la care se produce efecte va fi data in care fac corectia?
Bună seara, la înregistrarea unui contract în revisal cu timp parțial s-a greșit la "tip interval repartizare" în loc de ore/zi, s-a trecut ore săptămână. Menționez că acest contract a fost înregistrat în 19.03.2015, iar greșeala a fost depistată astăzi (05.05.2015), ce pot să fac în acest caz? Mulțumesc.