avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ÎNREGISTRARE GREȘITĂ LA CONTRACTUL DE MUNCĂ
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ÎNREGISTRARE GREȘITĂ LA CONTRACTUL DE MUNCĂ

Bună seara, la înregistrarea unui contract în revisal cu timp parțial s-a greșit la "tip interval repartizare" în loc de ore/zi, s-a trecut ore săptămână. Menționez că acest contract a fost înregistrat în 19.03.2015, iar greșeala a fost depistată astăzi (05.05.2015), ce pot să fac în acest caz? Mulțumesc.
Ultima modificare: Vineri, 5 Iunie 2015
RoxanaMaria14, utilizator
Cel mai recent răspuns: RoxanaMaria14 , utilizator 20:56, 5 Iunie 2015
In acest caz, faceti corectie la contractul individual de munca.
Iar data la care se produce efecte va fi data in care fac corectia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale pentru contract part time Negru Rodica Negru Rodica Buna ziua.Am si eu o intrebare privind salarizarea unui lucrator comercial.Societatea desfasoara activitate de comert cu amanuntul cu program de luni-sambata, ... (vezi toată discuția)
Inregistrare revisal durata muncii gresita gina.bratu gina.bratu Buna ziua , daca s-a inregistrat gresit in revisal durata timpului de munca de 8 ore pe zi in loc de 6 ore pe zi ,cum remediez eroarea in revisal ? Ce pasi ... (vezi toată discuția)
Nu inteleg masura itm Bogdan.k Bogdan.k Am 2 angajati cu norma partiala de 4ore/zi, 20ore/saptamana, repartizate in 2 ture (10:00 - 14:00 sau 14:00 - 18.00). La un control al itm, unul din angajati ... (vezi toată discuția)