avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare Cim pe baza absentelor nemotivate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare Cim pe baza absentelor nemotivate

Buna ziua, am si eu o problema la care va rog din suflet sa ma ajutati. Am un angajat la firma care a plecat in data de 24.08.2015 fara sa anunte.Doamna care se ocupa cu personalul a plecat in scurt timp iar dosarul a ramas tot in acel stadiu pana astazi cand am obervat si doresc eu sa solutionez aceasta problema.D-lui I-a fost trimisa convocarea in care a fost chemat la sediul societatii, convocarea a venit inapoi deoarece d-nul s-a mutat din localitate si nu a mai putut fi contactat.Contractul este suspendat pe baza absentelor nemotivare pana la aceasta data, doresc sa ii fac o decizie si sa ii inchid contractul. Cu ce data as putea sa il inchid?

Alte discuții în legătură

Convocare in vederea cercetarii disciplinare ale2012 ale2012 buna ziua,sotul meu a lucrat la o firma de legume fructe din data de 14.03.2014 urmand ca in 1 agust 2014 patronu ia dat pe concediu pe toti din firma ... (vezi toată discuția)
Desfacerea contractului de munca abateri disciplinare sssssssss sssssssss as dori sa stiu ce trebuie sa faca un administrator sa fie in regula cu actele pentru a putea suspenda contractul unui salariat care nu a mai venit la servici ... (vezi toată discuția)
Desfacerea contractului de munca individual art.61 lit a eto092006 eto092006 am un proces cu angajatorul pe decizia de desfacere CIM absente nemotivate la pronuntare completu de judecata a respins ca actiune nefondata.actiunea mea a ... (vezi toată discuția)